Met je collega's, management team of vrienden het water op. Goede gesprekken voeren, lachen en nog sportief bezig ook.

Wat is Suppen?

Suppen (Stand Up Paddling) komt uit Hawaii en begint ook in Nederland populair te worden. Je staat rechtop op een (inflatable) board en peddelt rustig door de weilanden, door een stad of op de zee. Je beweegt niet alleen je core maar je hele lichaam.


Wat heb je ervoor nodig?

Het enige dat je zelf mee kunt nemen, zijn droge kledingstukken, zonnebrand en een waterdichte windstopper.

Wat gaan we doen?

We beginnen de dag met
een korte uitleg over suppen. Zodat jullie de basics onder de knie krijgen. We leggen de boards in het water waarna iedereen kan gaan proberen de balans te vinden op het board. Je kunt er overigens ook voor kiezen om zittend te suppen. Er zijn kayak-zitjes beschikbaar die aan het SUP-board bevestigd kunnen worden. Als laatste stemmen we de peddels af en dan kunnen we gaan!


Gids

De Supstek-gids zal jullie meenemen langs een vooraf gekozen route. Dit kan in een van onze vestigingen in Krommenie, Monnickendam of Berkhout zijn maar ook op een andere plek in Noord-Holland.

Extra opties

De SUP-tour kan aangevuld worden met allerlei leuke opties. Denk hierbij aan een lunch maar ook een barbecue of SUP Clean UP. Hebben jullie zelf een leuk idee? Leg het ons voor en wij kijken wat we kunnen organiseren!

SUPPEN ALS BEDRIJFSUITJE